Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg heller jobbe hjemmefra?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har gode venner, greie lærere og har det bra på skolen, men jeg gruer meg og går med en klump i magen hele tiden. Jeg liker ikke å være på skolen. Dette er utrolig slitsomt. Gruer meg så mye at jeg en sjelden gang kaster opp til og med. Jeg føler heller ikke noen grunn til å dra. Jeg synes det er mye bedre og jeg får mer ut av å jobbe med skole på egenhånd hjemme eller på café. Jeg er konsentrert på skolen, men jeg lærer ikke på den måten jeg trenger å lære (om det gir mening). Må innrømme at jeg pleide å si at jeg var syk på ungdomsskolen slik at jeg kunne bli hjemme og jobbe, men nå på vgs har vi fraværsregel og jeg kjenner jeg begynner å henge etter i fagene. Jeg har ikke nok tid til å gjøre alt etter skolen pga mye ting jeg virkelig må gjøre annet enn skole, dermed trenger jeg å utnytte tiden jeg har til skole godt. Plis ikke si at jeg må ta dette opp med helsesøster, drar dit for så mye og får aldri noen god hjelp.. Har dere noen tips til hva jeg skal gjøre?

SVAR

Besvart 12.02.2017 14:38:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
attach_file

Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT)

PP-tjenesten er for barn og ungdom som har en vanskelig opplærings- eller oppvekstsituasjon. Den hjelper skolene med å sikre at alle som trenger det får hjelp og støtte.

 

Les mer
attach_file

Du har rett på tilpasset opplæring

Vanskelig å lære på den måten læreren din underviser? Eller kanskje du ikke får nok utfordringer i timene? Si fra – Du har rett til at undervisningen tilpasses deg.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
account_circle