Hopp til hovedinnholdet

Kan en lærer alltid tvinge hetten av en elev?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Kan en lærer alltid tvinge hetten av en elev? Jeg sliter mye med at det krøllete håret mitt veldig ofte er brusete, bustete, eller fettete, og da har jeg på meg hette sånn at folk ikke skal se det. Pappa tvinger meg til å ta den av hjemme, og noen få ganger har han kommentert negativt på det. Håret mitt ser alltid ut som en busk, unntatt dagen jeg har dusjet det på, men med en gang jeg går ut vil det bli brusete igjen. Dusjer jeg det mer enn 2-3 ganger i uken vil det bli fett etter en time. Jeg syns det er så pinlig å vise håret mitt så jeg går med hette nesten hele tiden, og blir skikkelig ukomfortabel når en lærer sier at den må av (noe heldigvis ingen av hovedlærerne mine gjør), men andre lærere har gjort det. Hvis jeg må ta den av, enten fordi en lærer sier det, eller i garderoben, eller hva som helst så blir jeg redd, flau, og ukomfortabel. Finnes det unntak om at noen elever kan beholde hetten på? Og hva skal jeg gjøre når jeg alltid bekymrer meg så mye for hvordan håret er?

SVAR

Besvart 22.06.2019 09:16:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Kort om selvtillit og selvfølelse

Selvtillit og selvfølelse er to begrep som ofte blir brukt om hverandre. De kan imidlertid bety litt forskjellige ting, og det ene kommer ikke nødvendigvis etter det andre.

 

Les mer
account_circle