Hopp til hovedinnholdet

Får panikk for at jeg skal legge på meg alt det jeg har gått ned siden november..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei kjære deg som leser dette!
Jeg er en jente på 15år som veier 59,5 kg. Er 165cm høy og bruker str. S/36.
I November veide jeg hele 70kg og dette har jeg slanket av ved å spise relativt lite og trent mer. Rett før påsken veide jeg 58kg, men i påsken la jeg på meg 1,5kg. Dette er over 1mnd siden og jeg har gått nesten tilbake til min vanlige livsstil. Den fungerer slik:
Mandag - torsdag : 900kcal (pluss, minus 100kcal)
Fredag - Lørdag : 2000-3500kcal
Søndag: 1500kcal
Jeg trener 4 ganger i uken på SATS (styrketrening og kondisjon), i tilegg til at jeg jogger en del og går mye turer og slikt. (sykling ++). Hver gang jeg trener på SATS, så passer jeg på at jeg MINST forbrenner 600kcal kun i kondisjon, også tar jeg styrketreningen ved siden av. Jeg er også flink til å gå opp og ned fra treningssenteret.
Men likevel har jeg ikke gått ned det jeg har gått opp! Dette plager meg veldig mye!
Og jeg opplever at dersom jeg spiser mer enn 1300kcal en dag, så fyker vekta rett opp!
feks. forrige fredag veide jeg 59,1kg og da jeg veide meg på mandagen veide jeg 61kg !! Dette påvirker humøret mitt i MEGET stor grad. Jeg smeller i dørene etter at jeg har veid meg fordi jeg ikke synes det går fort nok, gråter mye, er sur på skolen, og ødelegger selvbildet mitt! Er dette normalt?! Jeg skjønner ikke hva som er galt med meg! jeg trener hardt de dagene jeg spiser mye! Og ingen av mine venninner sliter med dette!
Jeg føler at jeg ikke får ro i kroppen før jeg har gått ned det jeg har gått opp! Får panikk for at jeg skal legge på meg alt det jeg har gått ned siden november! Hva skal jeg gjøre? hvorfor forandrere vekten min seg med 2kg på bare to dager? Og hvordan skal jeg klare å veie 55kg før sommeren, som er mitt mål?! VÆR SÅ SNILL Å SVAR!

SVAR

Besvart 06.05.2008 08:53:16
account_circle