Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil virkelig slanke meg, men jeg får det ikke til. Jeg vet ikke hvordan jeg skal slanke meg, hva jeg skal spise eller hvordan jeg skal starte.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vil virkelig slanke meg, men jeg får det ikke til. Jeg vet ikke hvordan jeg skal slanke meg, hva jeg skal spise eller hvordan jeg skal starte. Jeg har lett mye på internett og lest mye om forskjellige ting, men det står ikke noen ting, det er bare sider som selger bøker osv. Så tenkte jeg på slankepiller, men man må være over 18 år for å kjøpe det, også har jeg spurt mamma, men hun vil ikke kjøpe det for meg. Jeg har lyst til å bli litt tynnere og gå ned et par kilo. Bli tynnere rundt magen og i ansiktet.
Jeg er 1.51 og veier 63 kilo. Jeg begynte å trene på førsten av året, men jeg har ikke penger nok til å fortsette. Så jeg trenger noen råd om hvordan jeg kan slanke meg, hvordan jeg kan bli tynnere i ansiktet og magen. Jeg kommer ikke til å føle meg vel i sommer hvis jeg ikke får hjelp med dette. Hver så snill, go meg noen gode råd! Jeg er i nød her!

Hilsen Jente i Nød!

SVAR

Besvart 20.05.2008 11:56:12
account_circle