Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en 15 år gamel jente, som føler meg sinnsykt feit!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:)
JEG TRENGER HJELP! VIL KLARE DETTE NÅ NÅR JEG HAR FERIE, OG KAN KONSENTRERE MEG BARE OM DETTE!
jeg er en 15 år gamel jente, som føler meg sinnsykt feit!
jeg er 164 cm høy, og veier 57 kg.
jeg trenger hjelp til å klare å slanke meg, men jeg vil ikke spør helsesøster/lege om hjelp. Åssen ska jeg gjøre det? hvordan skal jeg trene, og hva skal jeg spise? hadde vert fint å få et forslag på meny for fek. en uke? samtidi et tips til hvordan og hvor lenge jeg skal trene.
Jeg trener omtrent hver dag, men vet ikke om jeg trener riktig. tar 75-100 situp, 75-100 benløft, og jogger eller danser i ca en hal time. er dette riktig når jeg vil gå ned i vekt? viss ikke, hvordan skal jeg trene? og trener jeg for lite?Hadde også vert fint om du har noen tips til åssen jeg skal klare å slutte å spise godteri og usunne ting. Jeg har nesten sluttet å drikke brus, drikker bare pepsi max, og det er 0 cal i det, så det skulle jeg ikke legge på meg av vell? jeg drikker heller aldri saft,juice osv. drikker av og til iste, men bare uten sukker. er også begynnt å drikke grønn te, som skal få fordøyelsen i gang? har du andre tips til hva jeg kan spise/drikke for at fordøyelsen skal bli bedre? jeg har hørt om slanke te, men er ikke helt sikker på hva det er, eller hvor man får kjøpt det?veit du det?
jeg passer alltid på hvor mye kalorier det er i det jeg spiser/drikker. men hvor mye kalorier bør jeg få i meg? føler jeg får i meg ALT for MYE! for jeg blir jo bare feitere og feitere! jeg er redd for å dø av fedme!! eller måtte gå igjenom sånn fedme opprasjon osv!! Jeg trenger virkeli hjelp! jeg vil bli tynn!! jeg vil vege max 47 kg!!MAX!! åssen skal jeg komme meg ned til 47 kg?? Jeg trenger hjelp!!! vær så¨snill og svar meg?!?!?!?!

SVAR

Besvart 24.06.2008 14:31:25
account_circle