Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente på 15 1/2 år, er 1.64 høg, og veger 60 kg! Dette er vell altfor mye ikke sant`?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er så lei!!!
jeg er en jente på 15 1/2 år, er 1.64 høg, og veger 60 kg! Dette er vell altfor mye ikke sant`? og de er dette jeg er så lei av! for hele tiden, sikkert 5 timer om dagen tenker jeg på at jeg må slanke meg! jeg vil slutte å spise,vertfall spise veldig sunt, og jeg vil begynne å trene mye,mye,mye!! problemet er at jeg får ingenting til! jeg er begynnt å spise mindre, kan fint klare å spise en skive til frukost, litt middag og ingenting annet. men da kommer mamma og maser om at jeg må spise mer, jeg klarer jo ikke å slanke meg viss hu skal ha i meg så jævlig mye mat!! og jeg er begynnt å gå tur, går ca 1 time hver dag. tar også avog til situp og benløft, men det blir ikke ofte, pga jeg får så vondt i det benet nederst på ryggen når jeg ligger på ryggen! åssen får jeg det bort? er ofte helt rød der, når jeg har ligget på ryggen en stund.
Fra jul og fram til Mai brukte jeg å spy minst en gang om dagen, det gjorde at jeg gikk ned i vekt, fikk skryt for det og var lykkelig og glad.Men plutselig en dag sa det stopp og jeg klarte ikke å kaste opp mere, og nå har vekten gått opp igjen:( skulle ønske jeg klarte begynne å kaste opp igjen, men jeg klarer det ikke, klarer ikke å få noe ut. noen tips til åssen jeg skal få oppnoe i gjen? sann som før? det er det jeg vil, bli sånn som jeg var den tiden jeg kastet opp, jeg ble tynnere, folk kommenterte det, og jeg var lykkelig over å endelig ha oppnådd noe. men hva gjør jeg nå??!?? jeg vil ha tilbake de månedene!jeg vil bli tynn, sånn som alle andre!!!:(


Nå ble alt veldig rotete, men problemet mitt er at jeg bruker så mye av dagene mine på å tenke på at jeg må slanke meg, spise mindre og trene mer!! jeg er så lei av det!vil bruke tiden min på venner og familie sånn som andre kan!
Hva skal jeg gjøre? jeg veger jo alt for mye, men uansett hva jeg gjør klarer jeg ikke gå ned i vekt.

håper du kan hjelpe meg, for jeg blir så sliten av dette livet!:(

Hilsen veldig sliten jente.

SVAR

Besvart 04.08.2008 16:29:57
account_circle