Hopp til hovedinnholdet

Jente på snart 14 år som har slitt med spiseforstyrrelser. Blitt mye bedre og har ikke bulimi lenger. Lurer på om jeg får mer pupper og har kroppen tatt skade av spiseforstyrrelsen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann. Jeg er ei jente på snart 14, - som har slitt en del med spiseforstyrelser. Gikk vel faktisk ned 8kg(?), altså fra april eller noe til nå. Og veier nå 49 - 50kg. Er mye bedre nå altså - med god hjelp fra venner - tenker fortsatt mye på hva jeg spiser, men bulimien har jeg greid å legge fra meg.

Det jeg vel egentlig lurte på var vel om noe annet, nemlig - øhm ja - , puppene mine. Eller rettere sagt de puppene jeg ikke har. Har ukke fått mere pupper siden jeg begynte å gå ned i vekt, INGEN TING mer liksom. Er dette noe som kommer til å komme mer nå som jeg spiser så om si normalt? Og når jeg først legger inn noe her; hvilke skader tror du spiseforstyrrelsene mine kan ha hatt på kroppen min? Alle snakker om åt det ødelegger deg, men helt ærlig synes jeg jeg har kommert i bedre form, ikke har jeg merket noe på at musklene mine har blitt svakere heller.. Tvert i mot. Kan du forklare? - Tusen takk.(:0

SVAR

Besvart 04.09.2008 20:44:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spiseforstyrrelser og følelser

Veldig mange 14–15-åringer synes de er for tykke selv når de er normalvektige, og mange tenker på å slanke seg uten at det er behov for det. Andelen øker oppover i tenårene. Slanking, vektkontroll og uheldige matvaner kan øke risikoen for å utvikle spiseforstyrrelser.

 

Les mer
account_circle