Hopp til hovedinnholdet

Hei, jeg er en jente på 17 år. Jeg er ganske misfornøyd med vekten min egentlig. Jeg er 160cm, og veier vanligvis 45-46kg. Blir så deppa av å tenke på vekten hele tiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 17 år. Jeg er ganske misfornøyd med vekten min egentlig. Jeg er 160cm, og veier vanligvis 45-46kg. Jeg begynner neste å gråte de gangene jeg veier 47kg. Jeg greier ikke å se med i speilet og si til meg selv at jeg er normal, det bare går ikke. Jeg synes at 42-43kg høres ut som en fin vekt, så det er det jeg vil veie. Eller, egentlig savner jeg bare den tiden jeg ikke trengte å veie meg hver dag(eller hvertfall flere ganger i uken). Jeg spiser ikke mye usunt, kanskje litt godteri på lørdager, men ellers spiser jeg sunt, men noen vil kanskje hevde jeg spiser lite, men jeg har bare ikke lyst på mer mat (altså, jeg spiser et tynnt knekkebrød til frokost med magert pålegg, to til lunsj, en porsjon middag, og en lett yoghurt til kvelds. Jeg spiser vanligvis 2 frukt om dagen, 3 grønnsaker, og drikker et glass druejuice, og resten av dagen drikker jeg vann).
Jeg blir så deppa av å hele tiden tenke på det. Hva skal jeg gjøre? Jeg føler ikke at jeg kan si det til forelsrene mine.

SVAR

Besvart 13.10.2008 21:03:43
account_circle