Hopp til hovedinnholdet

Hei! Jeg er ei jente på 14år, går i 9klasse, har en høyde på 1.65cm og en vekt på...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 14år, går i 9klasse, har en høyde på 1.65cm og en vekt på 52kg ca. Og har det egentlig helt forferdelig...

Jeg har vurdert selvmord mange ganger fordi jeg har Anoreksi.
Før så veide jeg sånn 37kg, og var kjempe fornøyd over den sylstynne kroppen min. Men så ble alt galt.. jeg fikk hjelp på BUP, og nå har de fått meg til å gå opp i vekt, og jeg veier som oftest 52kg. Jeg synes det er altfor mye! Jeg prøver mange ganger å sulte meg og spise lite og de dagene jeg gjør det føler jeg meg som da jeg veide 37kg, er redd for mat og tørker av fett og spiser bare kalorifattig mat og minst 500-800 kalorier om dagen, men etter det har gått 5 dager ca med sulting går jeg ned plutselig 2kg med en vekt på 49-50kg. Og når det er gått 5 dager, så får jeg et sånnt forferdelig matsug at jeg bare må ha mat hele tiden. Pleier som regel å ha det suget i 3dager ca og på de dagene spiser jeg utrolig mye! Så mye at jeg ikke tør å si hvor mange kalorier jeg kan proppe i meg! Da går jeg kanskje opp sånn 4kg på 3 dager, altså en vekt på 54kg :S
Liksom dagen etter at jeg har overspist, så kan jeg gå opp så mye. Når jeg spiser normalt en dag, går jeg plutselig ned 2kg igjen og veier 52kg igjen. Og sånn går det hele tiden! Snart orker jeg ikke mer!

Jeg sier gang på gang at nå skal jeg klare det og at jeg tror at kanskje jeg endelig kan klare å gå ned til 37kg igjen, men så kommer den dagen at jeg får et sånnt matsug! Så blir jeg så lei meg og angrer skikkelig etterpå at jeg spiste, jeg som klarte meg så bare de dagene liksom.

Blir så lei meg at jeg isolerer meg fra venner og av og til skulker skolen fordi jeg ikke vil hvise meg, for dagen etter at jeg har overspist føler jeg meg så oppblåst siden jeg ikke er vandt med å spise så mye etter at jeg har sultet meg i 5dager.

Det gjør så vondt inni meg, blir så lei meg. Det var jo ikke sånn før.

Første gangen jeg gikk ned i vekt. I sommerferien, noen dager før skolen begynte i 8 klasse begynte jeg å slanke meg. Da veide jeg 53kg, og jeg klarte å gå ned til 37kg og ble anoretisk. Fikk aldri sånn matsug, jeg bare trente og spise lite. Var egentlig ikke meningen å få anoreksi. Jeg trodde bare da at jeg hadde kontrollen og skulle egentlig bare ned fra 53 til 48kg, men så ville jeg jo bare ned enda mer.

Men nå, nå synes jeg at jeg er altfor feit igjen, og vil prøve å gå ned igjen som sagt, men hva er galt med meg når jeg alltid får sånn matsug, men ikke gjorde det før i tiden? Har det noe med anoreksien og alle de tankene mine om kalorier?

Hvis jeg snart ikke slutter med denne jo-jo slankingen min og sultingen og overspisingen, så orker jeg snart ikke leve lenger. Takler det snart ikke lenger. Hvis jeg skal ta selvmord, skal jeg ta i meg mange parasetter og gjøre det på skolen, sånn at jeg kan svime av og dø blant vennene mine. Vet det er en syk tankegang, men jeg er jo helt syk i hodet! Blir så lei meg, og tankene surrer i hodet mitt hele tiden. Blir så deprimert. Vil bare vekk, vil ikke hvise meg for noen snart lenger! :(
Men samtidig vil jeg ikke dø, tenker bare på at jeg aldri vokner igjen, at jeg bare skal ligge i en kiste langt nede i jorda i 1000 000 000år, og mange fler!

Hvor mange parasetter kan man egentlig ta før man svimer av? For hvis jeg foreksempel overlever, da vil livet mitt bli enda verre.. da vil folk se på meg som gal, og jeg må sikkert gå på terapi hos BUP enda flere dager i uka, bli overvåket og all ting.

Ikke at jeg skal selvmord(enda), men vil bare hvite det.
Jeg orker snart ikke mer, livet mitt er helt forferdelig, har holdt på med denne jo-jo slankingne min helt siden jeg
kom opp i den vekta jeg ble tvunget til å veie av BUP.

SVAR

Besvart 14.10.2008 21:48:00
account_circle