Hopp til hovedinnholdet

Hei :) Jeg er ei jente på 15 år. I over 3 år har jeg slitt med tunge perioder. Jeg vet dette er vanlig, men nå orker jeg det ikke mer. Jeg sliter veldig med kroppen min. Jeg har aldri vært noe fornøyd med den, og jeg er redd for at det begynner å bli et problem for meg. Jeg spiser ikke mye, og hver gang jeg spiser får jeg veldig dårlig samvittighet. Og jeg vil bare bli litt tynnere, men jeg spiser mindre for hver dag som går. Grunnen til at jeg veier så mye er nok fordi jeg trener så mye, og muskler veier jo mer enn fett. Har trena vekter siden jeg var elleve fordi jeg går på kajakk, og der får jeg veldig store muskler. Jeg aner ikke hva jeg skal svare mamma når hun spør hvorfor jeg plutselig har begynt å jogge så mye, jogging er det verste jeg vet, alikvel jogger jeg hver morgning. Jeg klarer ikke å la være. Jeg får ikke sove om natta, føler meg så rastløs, og mislykket, og at jeg ikke beveger meg nok. Jeg trener 6-12 ganger i uka, fordi jeg jogger så mye, pluss annen vekt trening og styrke... Hva skal jeg gjøre, jeg tenker på det hele tiden. Og blir gal av det, vær så snill å hjelp meg!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :)
Jeg er ei jente på 15 år. I over 3 år har jeg slitt med tunge perioder. Jeg vet dette er vanlig, men nå orker jeg det ikke mer. Jeg sliter veldig med kroppen min. Jeg har aldri vært noe fornøyd med den, og jeg er redd for at det begynner å bli et problem for meg. Jeg spiser ikke mye, og hver gang jeg spiser får jeg veldig dårlig samvittighet. Og jeg vil bare bli litt tynnere, men jeg spiser mindre for hver dag som går. Jeg klarer ikke å tenke på annet, men jeg går ikke ned i vekt heller. Jeg veier ganske mye, men er langt i fra overvektig. Grunnen til at jeg veier så mye er nok fordi jeg trener så mye, og muskler veier jo mer enn fett. Har trena vekter siden jeg var elleve fordi jeg går på kajakk, og der får jeg veldig store muskler.

Uansett, jeg er redd for at dette vil utvikle seg til at det går andre veien, at jeg bare blir feitere. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger. Jeg aner ikke hva jeg skal svare mamma når hun spør hvorfor jeg plutselig har begynt å jogge så mye, jogging er det verste jeg vet, alikvel jogger jeg hver morgning. Jeg klarer ikke å la være. Jeg får ikke sove om natta, føler meg så rastløs, og mislykket, og at jeg ikke beveger meg nok. Jeg trener 6-12 ganger i uka, fordi jeg jogger så mye, pluss annen vekt trening og styrke...

Hva skal jeg gjøre, jeg tenker på det hele tiden. Og blir gal av det, vær så snill å hjelp meg!

Hilsen Mislykka

SVAR

Besvart 26.10.2008 14:20:35
account_circle