Hopp til hovedinnholdet

Gutt på 15 år som er overvektig og sliter med selvbildet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har tittet litt rundt på Ungdomsider og kom fram til at dette virket som et greit "forum".

Kan vel begynne med at jeg er 15 år gammel og veier 95 kilo. Har to foreldre som stadig vekk krangler, faren min reiser mye til utlandet. Har også en lillebror, som jeg får følelsen av gjør det bedre enn meg i det meste (unntatt skolen).

Moren min og meg har (ifølge henne) kommunikasjonsproblemer. Jeg føler hun hele tiden gir meg blikk over middagsbordet, og hun har selv kalt meg "feit, gutten med ræva og waste-of-time". Det sårer veldig å høre slike ting, spesielt fra min egen mor. Nå har også elever på skolen bemerket vekten min ved engangskallenavn som "Big-Fat-Fu*k".

Skolen pleide å gå bra, men i det siste har jeg fått dårligere karakterer samt lavere selvtillit. Dog har jeg 4-5 veldig gode venner jeg vet jeg kan stole på!

Jeg føler meg ganske fortapt i det meste egentlig. Og på toppen av det hele har jeg en venn som har betrodd seg til meg og blant annet sagt at han er homoseksuell, ikke at det er dumt på noen måte.

Jeg tenker også stadig vekk på at jeg aldri kommer til å få en kjæreste.

Ikke vet jeg egentlig hva jeg spør om, men det var veldig deilig å få følelsene mine delt med eksperter. Helsesøster og lignende syns jeg blir litt for "intimt".

Med vennlig hilsen
Meg :)

SVAR

Besvart 31.10.2008 16:08:03
account_circle