Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg få gratis p-piller på helsestasjonen, og får jeg større pupper av dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er desperat etter å vite hva men kan gjøre for å få mindre hofter, og mage. Jeg er litt lav, har små pupper, normale lår, men hoftene mine er SVÆRE (85 cm rundt!!!!!!) , og jeg har en sånn fettring nede på magen. Ikke sånn stor, men sånn at det vises når jeg går med intilsittendes klær. Vennene mine er ganske tynne, og bruker xxs-xs mens jeg bruker s-m. Jeg vet at jeg ikke er SÅ feit, men dette med hoftene mine plager meg ekstremt!! Jeg tenker på det hele veien, og sliter psykisk pga kroppen min. Jeg klarer ikke at folk tar på meg lenger, jeg har lagt gutter til sides, for jeg orker ikke tanken på at de skal ta på kroppen min, og jeg har hatt sex en gang, Med tsjorte på, fordi jeg ikke ville at han skulle se kroppen min!Jeg klarer ikke å tro at gutter kan finne meg attraktiv, når jeg ser de store hoftene jeg har. jeg får alltid kommentarer fra gutter på at jeg har små pupper, men de kan jeg ikke gjøre noe med, og jeg blir utrolig såra av det, men later som jeg ikke bryr meg. Jeg har 3 spm, som jeg VIRKELIG håper på å få svar på;
1: Kan jeg få gratis p-piller på helsestasjonen, og får jeg større pupper av dette?
2: Jeg er ganske travel, og har derfor ikke tid til og trene så mye, men jeg trener på studio 1 gang i uka, men det er for lite til at det skal komme resultat, så har dere noen tips på ting jeg kan gjøre for å fjerne fett fra hoftene / Magen? Jeg har begynt å kutte ut usunne ting, men vil ha resultat fort, og da må jeg gjøre mer, og.
3: hvilken mat øker forbrenningen?

SVAR

Besvart 01.11.2008 13:40:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
account_circle