Hopp til hovedinnholdet

Jeg sa jeg vegde 158, men jeg mente 58.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei.. jeg sendte inn dette spørsmålet for ca en uke siden..
men jeg skreiv litt feil. jeg sa jeg vegde 158, men jeg mente 58. så lurer på om jeg kan få nytt svar..

hei! jeg sliter noe grenseløst med kroppen min og meg selv psykisk! det er så mye at jeg ikke vil snakke om det en gang.. blir så deppa av å snakke om det.. :'( jeg er 165 høg og veger 158! jeg vil slanke meg så fort som mulig. ingen sjønner så mye jeg virkelig HATER meg selv!!.. har balt med dette i mangen år!! det jeg egentlig lurer på er hvordan kan jeg slanke meg? jeg klarer det ikke.. jeg jogger ikke! det orker jeg ikke.. føle alle bare ser flesket som dingler.. jeg tenker på dette hele tiden. å visst jeg ikke klarer å slanke meg og å bli fornøgd med meg selv innen sommeren så orker jeg serriøst ikke mer!!!! danser foresten en del..

SVAR

Besvart 07.11.2008 17:45:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle