Hopp til hovedinnholdet

Jeg har slitt med en spiseforstyrrelse i snart fire år. Det begynte med noe fint, men gikk helt ut av kontroll. Det har gått oppover en lang tid, men de ca tre siste månedene har det begynt å gå andre veien. Jeg finner ikke lengre noe motivasjon.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har slitt med en spiseforstyrrelse i snart fire år. Det begynnte med noe fint, men gikk helt ut av kontroll. Jeg likte ikke meg selv (har aldri vært veldig stor, men litt mage og lårene tuchet hverandre da jeg stod, noe jeg absolutt ikke var fornøyd med), eller hvordan jeg hadde det sosialt med venner, eller familie. Jeg begynnte å trene mer, spise mer restrektivt og så var jeg i gang. Gikk kraftig ned i vekt, men går nå til behandling. Startet for i 1,5 år siden. Det har gått oppover en lang tid, men de ca tre siste månedene har det begynnt å gå andre veien. Jeg finner ikke lengere noe motivasjon. Jeg trives i kroppen min - har aldri trivdes så godt med den, samtidig som jeg har fått det mye bedre sosialt (hjemme og med venner), som jeg ikke kan huske siden sist jeg hadde. Vet det ikke er bra for kroppen min, men ellers går jo alt fint. Annet enn at terapauten min blir litt lei føler jeg.Det er vanskelig. Glad for motivasjon, blogger, artikkler eller personer å snakke med!

SVAR

Besvart 06.01.2017 09:10:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik får du motivasjon til å trene

Har du lyst til å trene, men mangler motivasjonen til å komme i gang? Ta en kikk på denne artikkelen og se hvordan du kan få motivasjon.

 

Les mer
account_circle