Hopp til hovedinnholdet

Har du flere tips til trening og kosthold?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 15 år, veier litt over 70 kg og er 1.60 høy. For bare 1 og et halvt år siden veide jeg 55 kilo, jeg har gått opp noe ekstremt. Nesten 20 kilo! Jeg trener aldri og passer egt ikke på kostholdet mitt, likevel er jeg sjokkert hver gang jeg titter på vekta og ser at jeg veier mer og mer. Jeg har jo hele tiden merka det siden jeg før brukte small, men nå bruker jeg large/ekstra large. Buksene er også veldig trange og dobbelhaka er synlig på alle bilder. Så tenkte at jeg nå skal kutte ut sukker og brus, og jeg skal trene spinning flere ganger i uka. Kondisen er på bånn så tar det gradvis. Hsr du flere tips?

SVAR

Besvart 16.02.2017 18:23:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

9 supre matpakketips

Føler du deg trøtt og sliten på skolen? En sunn matpakke kan gir deg energi og gjøre skoledagen bedre. Få sunne, freshe og kjappe matpakketips her.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Slik får du motivasjon til å trene

Har du lyst til å trene, men mangler motivasjonen til å komme i gang? Ta en kikk på denne artikkelen og se hvordan du kan få motivasjon.

 

Les mer
account_circle