Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil bli tynn. Funger det med ultra svett belte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 13 år som ønsker å bli tynn. Jeg har kanskje litt dårlig selvtili og lite motivasjon til å trene. Jeg setter mange mål og det er bare noen av målene jeg klarer å gjennom føre. Jeg trener håndball 3 ganger i uken pluss kamper i helgene. Trening er viktig for meg. Jeg føler kostholdet mitt ikke er stabilt da jeg har noe gotteri hjemme, men noen ganger går det fint. Nå har jeg kjøpt et slags mage formende belte som gjør at man blir extra svett. Jeg trenger hjelp av dere til å få motivasjon og hva dere tenker om det ultra svett belte ?

SVAR

Besvart 26.02.2017 16:50:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Tren og ha det gøy!

Her finner du råd for hvordan du kan finne glede ved bevegelse og aktivitet, enten du er vant til å trene eller ikke.

 

Les mer
attach_file

Slik får du motivasjon til å trene

Har du lyst til å trene, men mangler motivasjonen til å komme i gang? Ta en kikk på denne artikkelen og se hvordan du kan få motivasjon.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle