Hopp til hovedinnholdet

Jeg synes at jeg er tykk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.Jeg synest selv at jeg er tykk.Mamma og pappa liker ikke at vi har vekter i huset fordi de sier at man ikke skal bry seg om hvordan man ser ut,men jeg tror jeg veier sånn 50-55 kg.Jeg tror ikke det er ille når man bare er 14 år men uansett så synest jeg at jeg er for tykk rundt lårene,og hoftene.Jeg lurer på hvordan man skal få mindre hofter og tynnere lår.Alle er bare opptatt av utseende.Venninnen min veier kanskje 60-70 kg. i fjor hadde hun anoreksia og da veide hun bare sånn 40 kg så no er jeg veldig redd for henne.Hun har lagt på seg utrolig mye å det vises veldig.Men det verste er at hun går rundt å snakker stygt om kroppen til alle.At de er feite,for tynne,stygg,og mye annet..Hun sier at hvis man ligger på ryggen og man skjenner på hoftene at de stikker opp er man feit men er det egentlig sant??Og det er akkurat derfor jeg er redd får å bli feil eller overvektig.(hun har fått meg til å tenke sånn)Jeg er redd for at jeg blir som henne..

SVAR

Besvart 03.03.2017 18:57:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle