Hopp til hovedinnholdet

Vil jeg gå ned i vekt ved å kutte ut småspising?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Etter jul har jeg begynt å spise utrolig mye usunt, og da spesielt sjokolade. Problemet er at jeg aldri får nok og at jeg ender opp med å spise til alt er tomt eller til jeg er nødt til å gjøre noe (dra på skolen, har trening, være med familien, etc.). Jeg spiser "i smug" og er ikke stolt av det. Spørsmålet mitt er om jeg vil gå ned i vekt og miste fettmasse om jeg kutter ut all småspisingen (kostholdet mitt er utenom snackingen relativt sunt). Jeg veier 52kg og er 157cm høy, og veide før jul 46kg. Jeg har vokst ut av alle buksene mine, og jeg klarer ikke gjøre lekser fordi alt jeg gjør bare er å spise. Igjen; vil jeg gå tilbake til vanlig om jeg kutter ut småspisingen og ellers lever vanlig, og omtrent hvor lang tid vil dette ta?

SVAR

Besvart 03.03.2017 08:55:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle