Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil veldig gjerne ned i vekt, men jeg vet ikke hvordan jeg skal gjøre det uten å slutte og spise. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

eg har sidan eg var ca. 8 år gammal vore litt større enn alle andre og har hatt det litt i baktankane eigentleg heile tida. Sommaren frå 8.klasse til 9.klasse var eigentleg den værste perioda. Då gjekk eg to veker uten å ete noke spesielt. kanskje ei frukt eller to om dagen, noken daga ein is i tillegg fordi d var ferie. Sidan dette har eg vore veldig opp og ned i vekt. Eg fortsatte å prøve å ete så lite som mogleg fram til jul. Då bestemte eg meg litt for at eg skulle prøve å ete normalt som "psykologen" ba meg om. Det lavaste eg har vore ned i sidan denne sommaren var 61 kg, men no veger eg 71kg, noko som eg aldri har gjort før. Eg et ganske normalt no etter at foreldra mine merka at eg sleit, men eg vil veldig gjerne ned i vekt, ei aste problemet er at eg ikkje veit korleis eg skal gjere det uten å slutte å ete. Eg føle eg ikkje har tid eller krefte til å trene, so eg tenge noken veldig gode råd for korleis eg kan gå ned i vekt og korleis eg kan få opp forbrenninga

SVAR

Besvart 04.03.2017 20:22:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik får du motivasjon til å trene

Har du lyst til å trene, men mangler motivasjonen til å komme i gang? Ta en kikk på denne artikkelen og se hvordan du kan få motivasjon.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle