Hopp til hovedinnholdet

Tips til hvordan jeg kan gå ned i vekt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,jeg vill gå ned i vekt og få en flat mage. Jeg trener fotball 4 ganger i uka og løper 1 gang i uka, så trenger ikke og trene mer men trenger hjelp med kostholdet og og få en slankere mage. Jeg prøver og spise sunt men magen er like stor og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Trenger tips til hvordan jeg kan gå ned i vekt. Har tenkt på slankemidler, men lurer på om det er en aldersgrense på det. Og om det er noe farlig/dumt med det. Hadde vært fint om jeg kunne få tips til hva jeg burde spise og hvordan jeg skulle gjøre alt sånn at jeg gikk ned i vekt fort !

SVAR

Besvart 06.03.2017 13:56:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
account_circle