Hopp til hovedinnholdet

Jeg slanker meg ofte, og når jeg er kommet meg ned på 53kilo, spiser jeg mye i 4 dager, også plutselig veier jeg 57,8 igjen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er ei jente på 14år..
Jeg veier for øyeblikket 57,8kg med en høyde på 1.65cm.. Vett, mye! Jeg slanker meg ofte, og når jeg er kommet meg ned på 53kilo, spiser jeg mye i 4 dager, også plutselig veier jeg 57,8 igjen :/ Tror at mye av vekta er mat i magen, siden jeg kjenner maten i fordøyelsen neste dag, og jeg er kjempe mett forsatt..
Hadde Anoreksi før, men nå har dette skjedd da.. at jeg går ned, overspiser.. går ned.. og sånn går det hele tiden! Målet mitt er å ned til 50kg.. men overspiser alltid da jeg kommer på 53! Blir så lei!! Jeg er akkurat ferdig med overspising perioden, og skal begynne å slanke meg fra imorgen av, det er lett.. men jeg kommer sikkert til å overspise når jeg er på 53, men denne gangen skal jeg ikke gi opp.. håper jeg.. Dette var noe som kom etter anoreksien, men når jeg hadde den sultet jeg meg bare, hadde aldri matlyst, vekt på 36kilo og sånn..
Har mista mensen igjen for 2 gang! Tror du den vil være vekke for alltid nå da? :/
Jeg føler meg så feit når jeg har overspist, når jeg veier nesten 58kilo at jeg skulker skolen, orker ikke hvise meg, har 8 fravær nå og alle dagene er pga den overspisingen at jeg ikke har tørt å vist meg! Hvordan vil dette ende hvis jeg snart ikke stopper med dette? Kommer jo ikke til å gjøre det noe bra på skolen lenger..
Jeg synes egentlig ikke at det ser ut som at jeg veier 57,8kilo..
Hadde anoreksi i ett år, og nå har jeg hatt sån jo-jo slanking i et halvt år .. heldigvis ikke lenger. Men om jeg hadde veid 50 , hadde alt vært perfekt! :/
Noent tips? :( Er altfor overvektig nå..

SVAR

Besvart 27.11.2008 22:04:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spiseforstyrrelser og følelser

Veldig mange 14–15-åringer synes de er for tykke selv når de er normalvektige, og mange tenker på å slanke seg uten at det er behov for det. Andelen øker oppover i tenårene. Slanking, vektkontroll og uheldige matvaner kan øke risikoen for å utvikle spiseforstyrrelser.

 

Les mer
account_circle