Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få bredere liv, uten å få bredere hodter eller utover mage? Og jeg har lest her at ...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hvordan kan jeg få bredere liv, uten å få bredere hodter eller utover mage? Og jeg har lest her at det er vanskelig å gå ned i vekt des tynnere man er? Jeg er 1.74 høy og veier 51kg... Jeg MÅÅ ned i vekt 5-10kg, ellers kommer jeg til å hate meg selv enda mer! Gikk opp i vekt 2kg i sommer=(

Jeg vil også miste mensen... Hvor mye ned i vekt må jeg for å miste mens? Jeg får bare vondt i magen av det og hvis jeg får vondt av bare mens, så bryr jeg meg ikke om jeg mister fruktbarheten, fordi jeg ville aldri satset på å få barn med slike smerter!

Jeg vil bli like tynn som venninna mi! Hun veier ca det samme som meg og er noen cm lavere, men hun er kjempetynn i forhold til meg! Vi er kommet langt i puberteten begge to. Hvis jeg vil få "innover mage", hva bør jeg spise/trene da? Jeg sliter med at hver gang jeg har spist blir magen min tjukk helt til jeg går på do neste gang:S

Jeg vil ikke ha spiseforstyrrelser eller noe... Jeg har bare stertk ønske om å gå ned i vekt... Jeg eier omtrent ikke selvdisiplin og klarer ikke å ha noen fast trening eller for den saks skyld trening i det hele tatt, uten at jeg ikke gidder mer etter en uke.

Jeg er dårligere enn alle andre til å springe i gymmen på tid osv, sånn utholdenhetstrening osv.. Kan dette ha noe å gjøre med at jeg ikke spiser mat på skolen? Jeg synes det er flaut å spise forann andre. Hvordan kan jeg få strammere rumpe, lår, mage og hake? Jeg synes det er kjempeflaut å trene forann andre og jeg klarer som sagt aldri å gjennomføre dette over tid heller... Kansje jeg hadde klart styrketrening? Hva hjelper styrketrening for?

Og er det sant at hvis jeg trener magen og bekkenet ved hjelp av styrketrening, at jeg vil bli seendes tykkere ut, pga muskler oppå fettet? Jeg føler meg som et null... Ingen selvtilitt og jeg vil gå ned i vekt og trene for å føle meg bedre... Vennene mine anbefaler meg trening for å få et bedre selvbilde, men jeg aner ikke hvordan jeg skal klare å gjennomføre det... Forslag? Hilsen jente15

SVAR

Besvart 28.11.2008 18:18:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spiseforstyrrelser og følelser

Veldig mange 14–15-åringer synes de er for tykke selv når de er normalvektige, og mange tenker på å slanke seg uten at det er behov for det. Andelen øker oppover i tenårene. Slanking, vektkontroll og uheldige matvaner kan øke risikoen for å utvikle spiseforstyrrelser.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
account_circle