Hopp til hovedinnholdet

I det siste halve året har jeg igjen blitt veldig opptatt av hvordan jeg tar meg ut, og jeg føler meg rett og slett litt lubben.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.
Da jeg gikk på ungdomsskolen ble jeg så opptatt av slanking og utseende, at jeg endte opp med bulimi. Det gikk sikkert et år før jeg turde å være ærlig med vennene mine, og før jeg ville søke hjelp.
I det siste halve året har jeg igjen blitt veldig opptatt av hvordan jeg tar meg ut, og jeg føler meg rett og slett litt lubben; både med brede hofter, stor rumpe og nok å ta i på magen. Jeg spiser veldig lite, så lite som mulig, gjerne ikke hver dag, og lever stort sett på kaffe og energidrikk. Jeg har gått ned fra 61 kilo - 58 kg på et par uker (jeg er 168 cm høy). I morges veide jeg 57,5 kg, og det gjorde dagen med en gang mye bedre.
Men tingen er, jeg vet at jeg har et problem, og jeg føler meg ikke så veldig opplagt om dagene, mer sliten og trøtt. Samtidig vil jeg gå ned til minst 55 kg, men vet ikke hvordan jeg skal klare dette uten å "pine" meg selv.
Jeg får alltid høre av vennene mine og andre rundt meg at jeg ikke trenger å gå ned mer i vekt, heller motsatt - men jeg føler at de lyger til meg, og det gjør bare vondt verre.

Så hvordan kan jeg gå ned til 55 kg og samtidig klare å holde meg der nede?

SVAR

Besvart 13.12.2008 17:23:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
account_circle