Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler at jeg har altfor mye fett på kroppen og jeg vil gjerne bli kvitt det

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.
Jeg er ei jente på 13 og et halvt år. Jeg føler at jeg har altfor mye fett på kroppen og jeg vil gjerne bli kvitt det.

Før var jeg godterigal. Jeg kunne spise to sjokoladeplater på sammedag, og satt bare på rumpa og så på TV, men i slutten av sommerferien 2008 sluttet jeg nesten å spise. Jeg sluttet helt å spise godteri og brus og hamburgere. Hvis ikke foreldrene mine tvang meg, spiste jeg ikke. Jeg fikk jernmangel og ble ofte svimmel. Jeg hadde gått ned 3 kg så jeg veide 43,5. Men den 4.oktober dro vi en uke til Paris. De første dagene spiste jeg like lite som før, men så begynte jeg å spise mer normalt. Da vi etter tre dager dro til Disneyland og fikk gratis frokostbufé på Disney hoteller der spiste jeg så mye jeg orket. Jeg spiste ikke smør, sjokoladepålegg eller syltetøy, men fruktsalat og bagetter, som var loff siden det ikke var grovbrød der. Når vi kom tilbake til hotellet etter mange timer i parken, hadde vi bufé igjen og jeg spiste masse pizza, poteter, frukt og brød.
Når vi kom tilbake til Norge var jeg redd får å gå på vekta, men jeg så at jeg ikke hadde gått opp i vekt. Men nå, altså etter at vi hadde vært i Paris, begynte jeg å spise normalt, men aldri godteri, brus eller hamburgere da.
Jeg spiser grovbrød som moren min baker, altså, det er fryktelig sunt. Jeg nekter å spise usunt, men når jeg en sjelden gang drar på bursdag spiser jeg kanskje et kakestykke, i tilegg til pizza.
Jeg spiser veldig mye nå, og selv om det er sunt får jeg dårlig samvittighet. Når jeg er alene hjemme tar jeg 2 eller 3 av grovbrøldene til moren min og spiser dem. I tilegg spiser jeg kanskje to bananer, 3 mandariner og mange frukter. Jeg er ca. 161 cm, kanskje en eller to cm høyere, og tror jeg veier tundt 48 eller mer. Jeg får alltid dårlig samvittighet og føler meg utrolig feit.
Om en uke skal vi ha ball på skolen, og jeg komme rtil å se helt skrekkelig tykk ut i kjole! Før vi dro til Paris trente jeg mye, men nå har jeg sluttet med det også, fordi jeg ikke har muligheten når det er så glatt ute.
Jeg går alltid med hettegensere fordi med vanlige gensere stikker jo magen min ut så mye! Jeg pleier å bruke litt store bukser, slik at rumpa og lårene heller ikke skal stikke ut. Jeg skulle ønske vi aldri dro til Paris, får før det var jeg faktisk litt fornøyd med kroppen min!

Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre får å bli slankere?
Om jeg hadde veid hele 51 kg(bare fant på dette tallet), hadde jeg vært veldig tykk da?
Hvor mange kilo kan jeg gå ned nå?

SVAR

Besvart 16.12.2008 14:23:55
account_circle