Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er 15 år, veier 46,4 kg og er 168 cm høy. Veier jeg for mye? Jeg har slitt med spiseproblemer i snart et år,har mistet mensen og jeg synes puppene er flate. Når kommer mensen tilbake?

account_circle

SPØRSMÅL

Heisann!
Jeg har det sånn at jeg veier 46. 4 kg, og er 168. cm høy. Problemet mitt er at jeg har slitt med spising i snart ett år, og det var rundt sommeren det ble verre.. foolk ble bekymret og både lege, helesøstre ble innblandet. Det har seg sånn at jeg føler jeg veier ganske mye, og synes det er veldig slitsomt å måtte gå å tenke på mat og hva jeg skal spise, og ikke spise hele tiden , veier jeg for mye?
Blodtrykket mitt er lavt, og jeg får ikke lovt å trene fotball lenger. Men hver gang jeg spiser noe, blir jeg så sinnsykt oppblåst i magen, føler den bare etser ut , er det normalt? For når alle de andre vennene mine spiser, blir magen aldri "større" på en måte..
Og er det noen sjans for at mensen snart kommer tilbake og puppene begynner å vokse litt? jeg har ikke hatt mensen på snart 1 og et halvt år, og puppene mine er helt flate nesten =/
håper på svar!
account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer