Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 15 år, veier 46,4 kg og er 168 cm høy. Veier jeg for mye? Jeg har slitt med spiseproblemer i snart et år,har mistet mensen og jeg synes puppene er flate. Når kommer mensen tilbake?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann!
Jeg har det sånn at jeg veier 46. 4 kg, og er 168. cm høy. Problemet mitt er at jeg har slitt med spising i snart ett år, og det var rundt sommeren det ble verre.. foolk ble bekymret og både lege, helesøstre ble innblandet. Det har seg sånn at jeg føler jeg veier ganske mye, og synes det er veldig slitsomt å måtte gå å tenke på mat og hva jeg skal spise, og ikke spise hele tiden , veier jeg for mye?
Blodtrykket mitt er lavt, og jeg får ikke lovt å trene fotball lenger. Men hver gang jeg spiser noe, blir jeg så sinnsykt oppblåst i magen, føler den bare etser ut , er det normalt? For når alle de andre vennene mine spiser, blir magen aldri "større" på en måte..
Og er det noen sjans for at mensen snart kommer tilbake og puppene begynner å vokse litt? jeg har ikke hatt mensen på snart 1 og et halvt år, og puppene mine er helt flate nesten =/
håper på svar!

SVAR

Besvart 02.01.2009 16:35:08
account_circle