Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ei jente på 14 år, jeg fikk mensen i sommer og hadde den to ganger. Siden det har jeg trent mye, kanskje 6-15 treninger etter sommerferien.Hvorfor har jeg ikke hatt mensen siden i sommer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er jente, 14 år.
Jeg fikk mensen i sommer, og hadde det to ganger. I sommer startet jeg smått med hverdagstrening, jogget i 5 min kanskje 4-5 dager i uka i 2-5 uker. (husker ikke så godt). Vell, så etter sommeren fikk vi 3D-mølle, og nå jogger jeg 3-5 ganger i uka i 30 min, pluss at jeg går hjem fra skolen 5 dager i uka som tar 30 min. Så har jeg hatt trening i en og en halv time en gang i uka. Vi har sikkert hatt 6-15 treninger etter sommerferien. Jeg har blitt slankere siden jeg har vokst mens jeg har trent.

Spørsmål:
Spørsmålet er da at jeg har ikke hatt mensen siden den andre gangen i sommer. Hvorfor ikke? Pga treningen? Eller fordi det var min andre mens og mensen min er fortsatt uregelmessig? Mamma snakket om det kanskje kunne være helsefarlig? Er det det? Kan det henne jeg aldri får mensen igjen? Må jeg slutte å trene?
Håper ikke det, for da blir jeg så feit igjen slik som jeg var før...

PS: Jeg har jo hørt at ungdom skal være i aktivitet helst en time hver dag, så da gjør det vell ikke noe at jeg trener?

Sorry at det ble langt, men er VELDIG bekymra!

SVAR

Besvart 03.01.2009 10:44:35
account_circle