Hopp til hovedinnholdet

Jeg har et sterkt behov for å få orden på kroppen min!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg er da ei jente på 17 år.
jeg har et sterkt behov for å få orden på kroppen min!
før veide jeg 58kg, så på noen få måneder så veide jeg 100kg, og nå noen uker etterpå, så veier jeg 84kg. pga dette, så er kroppen min nå fullstendig ødelakt! jeg har trent og trent, det hjelper ikke! folk sier at jeg må trene opp musklene for å stramme inn kroppen, men det er ikke musklene det står på! var til massør her for noen dager siden, og hun sa at jeg hadde nokk av muskler.
magen min er totalt ødelakt av strekkmerker som ikke forsvinner! jeg er klar over at den huden som ikke er "ødelakt" av de, den kommer til å trekke seg inn igjen, men det gjør ikke strekkmerkene. mamma opplevde akkurat det samme, hun har levd med en slik mage i mange år nå.. det vil ikke jeg! men de går ikke bort.. sant! de kommer til å blekne, men ikke forsvinne som jeg vil! disse har nå utvikklet seg til et "sosialt problem" for meg. jeg skjemmes når jeg er ute med folk, jeg skjemmes når jeg sitter og skal slappe av med familien. jeg vil så gjærne ta de bort! har vurdert tanken på en opperasjon av noe slag, penger skal det ikke stå på heller! har sjekka prisene, har mere en godt nokk råa! har og sjekket reglene. slik kirurgi skal ikke utføres på personer under 18 år om hennsikten er bare for å rette på utseendet.. vil det da si at jeg kan få utført det på det grunnlag av at det er blitt en lidelse for meg? Jeg aksepterer den jeg er, men jeg pines virkelig med å se ut som dette! jeg var ikke sånn før.. jeg vil ikke skjemmes mere..! det er blitt en lidelse.. klarer ikke mere av det!

SVAR

Besvart 03.01.2009 17:42:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Strekkmerker

Strekkmerker er noe mange bekymrer seg over. Visste du at det er veldig vanlig å få strekkmerker i puberteten, og at det beste du kan gjøre med dem er å akseptere dem som de er?

 

Les mer
account_circle