Hopp til hovedinnholdet

Jeg skal slutte på fotball som jeg trente 2 ganger i uka, og begynne med dans (en gang i uka) kommer jeg til å legge på meg da?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 13 år som lurer veldig på noe. Jeg har trent fotball i aldri så lang tid, men jeg veier 50 kg, og har litt fett rundt magen.. jeg har veldig lyst å bli kvitt det! kan dere hjelpe meg ? plis? men jeg har eg spørsmål til, jeg skal slutte på fotball som jeg trente 2 ganger i uka, og begynne med dans (en gang i uka) kommer jeg til å legge på meg da? Hilsen G.

SVAR

Besvart 14.01.2009 19:47:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle