Hopp til hovedinnholdet

Har jeg pådratt meg en spiseforstyrrelse?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 175 cm høy, veier 55 kg.
Rett før sommerferien begynte jeg å slanke meg med å faste, da gikk jeg ned fra 61 kg til 58 kg.
Nå har jeg begynt å faste igjen, og målet er nå å komme ned til 49 kg.
Det eneste jeg tenker på iløpet av dagen er kalorier, hvor mye jeg trener og jeg veier meg flere ganger i løpet av dagen.
Jeg har kastet opp maten med vilje flere ganger, men jeg oppdaget at det var ubrukelig, for da ble jeg både sulten OG kvalm..

Når jeg snakker med vennene mine, handler det alltid om temaet slanking. Jeg føler meg så utrolig slem, for jeg har ei venninne som er litt kraftig, og sånt.. så står jeg der å sier jeg føler meg feit...

Men jeg vet jo selv at jeg er fornuftig nok til å ikke dra på meg en spiseforstyrrelse, men når jeg ikke spiser mer enn en halv brødskive iløpet av en hel dag, og 4 liter vann, er det jo ikke normalt.
Jeg spurte en god venn av meg, om hva han tenkte, og han syntes jeg hadde vært på kanten lenge, siden jeg snakker om å kjøpe slankepiller, brekningsmiddel og avføringsmiddel hele tiden..

Har jeg virkelig gått så langt at jeg faktisk har fått en forstyrrelse?

Jeg lurer også på noe mer.
Jeg går til BUP en gang i uka, for at fastlegen min sendte meg dit, pga noe han mente kunne være angst.
Sosionomen jeg har fått der, føles helt ubrukelig ut for meg, vi får aldri noe ut av samtalene og de vet omtrent ingenting om meg.
Jeg snakker veldig mye med helsesøster på skolen, men hun skal slutte om en uke, og jeg skal dit dagen før hun slutter.
Hvis jeg spør om hun kan ringe BUP og si alt jeg har sagt til henne, til sosionomen min, så hun får litt grunnlag for å hjelpe meg, tror dere det hadde gått ann?

Jeg sliter også ekstremt mye med selvskading, dvs. kutting.
Jeg sitter med skalpellen omtrent hver kveld, og kuttene blir bare dypere og dypere for hver dag som går.. noe jeg heller ikke kommer til å leve så lenge på om jeg fortsetter, men det er så hardt og vanskelig å slutte, jeg klarer ikke kaste "utstyret" for det har en så høy verdi for meg, man kaster jo ikke en hundrelapp liksom...
Om jeg kunne fått noen tips til å slutte gradvis så hadde det vært flott (:

Hilsen meg..

SVAR

Besvart 15.01.2009 11:20:17
account_circle