Hopp til hovedinnholdet

Jeg sitter ca 1-2 timer i uka og prøver finne ut av hvordan jeg kan få tak i slankemidler som fungerer uten bivirkninger, og som ikke har 18 års grense...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!
Jeg er en jente som har slitt med slanketanker siden jeg var 6 år.
Jeg sitter ca 1-2 timer i uka og prøver finne ut av hvordan jeg kan få tak i slankemidler som fungerer uten bivirkninger, og som ikke har 18 års grense.
Jeg har noen ganger prøvd å faste, men klarer det ikke. Jeg er sjokoholiker og lakrisavhengig fra før av, og klarer ikke holde meg unna mat og sukker, selv utenfor de faste måltidene. Noen ganger spiser jeg ukontrollert mye, og siden jeg er laktose-intolerant, tar jeg kanskje ett glass melk etter det for å få futt på magen. Men det hjelper ikke vekta mi.
Jeg har prøvd Phase2, men det fungerte ikke. Det samme resultatet med avføringsmidler:(
Nå er jeg lei av å veie over 80 kg, og ha en BMI på 28!
Jeg blir mobbet for det på skolen, og tror at folk baksnakker meg og kommer med kommentarer pga det hele tiden.

Kan du hjelpe meg med noen anbefalinger?
Trener ca 4 timer i uka bare, men klarer ikke mer. Dette tar knekken på meg! Jeg har ikke lyst til å rive i stykker konfirmasjonsbildene pga overvekt!

lommelegen.no nevner at det nå kanskje har kommet en ny type spiseforstyrrelse -tvangsspising. Dette passer beskrivelsen av det jeg sliter med!
Noen ganger, hvis vi er i en bursdag eller noe liknende, sier foreldrene mine i fra til meg om at jeg må slutte å spise! Gjelder mat og snop.

Jeg kommer til å knekke sammen snart...

Deppa jente

SVAR

Besvart 07.02.2009 18:49:23
account_circle