Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg slapp og svimmel hele tiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er ei jente på 15 som veier 51kg og er 174cm høy. Jeg føler meg slapp og svimmel hele tiden. Jeg spiser normalt, men uregelmessig og jeg ble vegetarianer for snart et halvt år siden. Foreldrene mine og venner sier jeg spiser for lite, men jeg kan vel ikke noe for at jeg ikke orker mer enn det jeg orker? Jeg har ikke lagt om kostholdet noe særlig etter jeg ble vegetarianer, og jeg har gått ned i vekt en og en halv kilo.

Vil jeg fortsette å gå ned hvis jeg ikke spiser mer? Og blir så utrolig fort sliten når jeg har gym. Jeg har ikke snakket med lege eller noe, men jeg har en klump i magen som jeg kan flytte på.. Når jeg er sulten, går klumpen opp og legger seg ved ribb-beina så jeg får vanskelig for å puste og når jeg har spist så blir magen min nesten som gravid fordi klumpen er så stor, så jeg liker ikke å spise. Det får meg til å føle meg feit.

Jeg presser inn magen hele tiden og folk sier jeg er tynn? :S Jeg har brede hofter og totalt kvinnefassong, så jeg synes ikke jeg er tynn.. Jenter har stygg fassong, og på meg som er høy er det enda styggere. Hvordan kan jeg fjerne det jeg tror er brokk? Hvor normalt er det? Og hvordan kan jeg fjernet fettet rundt hoftene? -.- Vil ned i vekt 1-2 kg. Er dette ok, tror du?

SVAR

Besvart 20.03.2009 12:59:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle