Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om det er noe som går motsatt vei av overvektdefinisjoner? Noe som heter, ekstremt undervektig osv?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! På BMI oversiktene rundt omkring på nettet står det bare undervektig, normalvektig, overvektig, fedme, ekstremfedme osv... Men jeg lurer på om det er noe som går motsatt vei? Noe som heter, ekstremt undervektig osv? Hva BMI er i så fall dèt? Hvorfor er det noe som heter undervektig? Hvilke bivirkning kommer det ved å være undervektige? Jeg er undervektig fra naturens side ( 51kg, 1.74cm høy ), vil jeg bli mindre sliten og bli i bedre fysisk form hvis jeg går opp i vekt?

Jeg er skikkelig dårlig i gym og blir fort sliten, men det blir vel enda tyngre hvis jeg har mer vekt å dra på? I det siste har jeg blitt ofte svimmel osv. Jeg har vært vegetarianer i 1mnd, men spiser det samme og like mye som før, har ikke endret på noe. Er det farlig hvis jeg fortsetter slik?

Jeg spiser en skive og drikker et glass vann til frokost. Kjøper en iste på skolen, ca to skiver når jeg kommer hjem. Spiser litt salat, og litt potet/pasta til middag. Spiser flere gulrøtter resten av dagen. Jeg blir vel ikke syk av dette? Kommer jeg til å gå ned i vekt eller noe?

SVAR

Besvart 24.03.2009 08:23:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
account_circle