Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vil prøve å røyke en kort periode - er det farlig?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente som blir 18 i år. I mai i fjor begynte jeg med alkohol, men røyk har jeg begynt med nå rett før jul. Også lurte jeg på et par ting. Det er jo veldig mye snakk om hvor farlig røyk er, og spesielt hvis du blir så avhengig at du sliter med å slutte. I dette året, 2011, har jeg et mål om å prøve røyk, for å sjekke ut hvordan det fungerer, fordi jeg er nysgjerrig, rett og slett. Jeg har også satt meg et mål om uansett hvor mye jeg måtte finne på å røyke i uka, at jeg i løpet av dette året også skal stoppe med røyk. Jeg lurer rett og slett på om røyking virkelig er så skadelig at jeg burde la være med mitt lille prøvemål..?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer