Hopp til hovedinnholdet

Ønsker å gå ned i vekt, tips til mat og trening?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Alder: 16 (snart 17) Vekt: 90-92kg Høyde: 185cm Kjønn: Gutt Jeg har bestemt meg for å ta av mangen kilo. Nå så spiser jeg 2-3 knekkebrød med ost eller rekeost om morningen, med ett glass melk. Skolemat; 3 skiver med ost eller rekeost + en gullerot. Middag; Middagen er det ikke jeg som lager,så den kan ikke jeg bestemme. kvelds 2 knekkebrød med ost eller rekeost + 1 glass med melk. Jeg drikker 1-2 vannflasker i skoletiden hver dag. Og noen glass til middagen. Jeg har spillt fotball siden jeg var 6 år, og har altid elsket det. Men nå er det ikke fotball lag til meg, så skal ta 1 år pause. Jeg skal starte med å jogge 40-50 min, 3-4 dager i uken. Vil jeg ta av meg mangen kilo hvis jeg holder på med dette i 1-2 måneder ? Jeg mener det, jeg er feit og vil virkelig bli tyn! Hvis du har flere tips, så tar jeg gjerne det :) Takk :)

SVAR

Besvart 10.02.2011 09:28:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle