Hopp til hovedinnholdet

Venner og familie reagerer kraftig på at jeg ikke spiser. er det farlig å trene så mye og spise lite?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei !

Jeg er en jente på 14 år som har noen spørsmål som jeg håper dere kunne svare på..

1. Jeg trener 6-7 ganger i uken, og spiser veldig lite. det er ikke det at jeg vil slanke meg. for jeg er tynn og vet det selv. men er litt redd for at jeg har spiseforstyrrelser. Venner og familie reagerer kraftig på at jeg ikke spiser. er det farlig å trene så mye og spise lite? Jeg har gluten alergi. vet dere om et sted jeg kan få informasjon om hvor mye jeg bør spise til det opplegge jeg holder på med? og hva som er "riktig" mat. vil spise riktig og nok. men trenger hjelp!

2. jeg skal ut på en lang reise til sommeren, jeg skal reise rundt og blir borte 1-2 år minst! kommer til å savne vennene minel, kjærsten min og ikke minst familien. vet dere om en måte jeg kan holde kontakt med vennene min mens jeg er på tur(telefon blir så dyrt!)

3. Jeg har en venninne som har en del problemer hjemme, og den oppmerksomheter hun ikke får hjemme vil hun ha av venner. hun sier hva hun vil til oss, og vi tørr ikke si noe til henne siden vi vet hvordan hun har det. og det er ikke alltid like lett og støtte henne, det er ikke lltid like lett og vite hva jeg skal si heller. og da blir hun sur/ irritert og sier at hun ikke skal bry meg mere. vet ikke hva jeg skal gjøre for å støtte henne, så mye som det hun trenger. vet du om noe jeg kan gjør for å hjelpe henne og være den vennen hun trenger?

SVAR

Besvart 02.02.2008 16:09:35
account_circle