Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter litt med det å slanke meg. Jeg er 181 høy og veier 90 kg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

ei! Jeg er ei jente på 17 snart 18 år. Jeg sliter litt med det å slanke meg. Jeg er 181 høy og veier 90 kg. Jeg spiller håndball, dvs at jeg trener 7 ganger i uka, pluss kamper og basistrening. Jeg har mye muskler osv sånt, spesielt på armer og bein. Men det er magen jeg sliter med(på sidene og helt nederst på magen). Tar all slags situps for mage, men det gir ingen effekt! Jeg har holdt på kjempe lenge nå.
Jeg greier liksom ikke å passe på det jeg spiser. Jeg spiser mye banan, rosiner, boller(mellom treninger) etter treningene. Når jeg kommer hjem spiser jeg f.eks en brødskive med noe kjøtt. Drikker mye vann og spiser frokost.. Har prøvd med fiberfrokost eller hva de kaller det, morgen frokost, men det ble jeg bare dårlig i magen av.. Og det holdte på i flere dager etter den frokosten. Jeg skjønner ingenting! Eneste jeg vet av er at jeg har høyt kolestrol, siden det er i slekta.
om man skal ha et sikkelig godt håndballkast f.eks så er det jo magemusklene det er avhengig av. Og jeg har så inderlig lyst til at det skal vises om du/dere skjønner ?

Kan du/dere vær så snill å hjelpe meg?

SVAR

Besvart 28.02.2008 14:59:57
account_circle