Hopp til hovedinnholdet

Er lit overvektig å jeg har veldig lyst til å slanke meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hai jeg er en jente som er lit overvektig å jeg har veldig lyst til å slanke meg men jeg liker ikke å gå på treningstudio ståelvom mamma har skat det grunnenn er at jeg ikke liker å være foran mennesker å vise meg frem ....,,,,,,,, hva skal jeg gjøre?jeg vill ikke snakke medmnoen om dette men hvis det er nød vendig hjør jeg det, jeg vil også slanke meg fordi jeg ikke liker meg selv å av å til vill jeg bare dø............hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 22.05.2012 16:48:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle