Hopp til hovedinnholdet

Vil gjerne gå ned i vekt...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!
Jeg er en jente på 16 år som veier ca. 73/75 kilo og er ikke høyere enn 1.60 cm... Jeg har masse fett, og vil gjerne gå ned i vekt. Jeg vet jeg er overvektig og har slitet med det LENGE. Hver gang jeg tenker: Jeg skal gå ned i vekt. Varer ikke målet mitt for mer enn 1 uke. Jeg aner IKKE hvordan jeg skal gå ned i vekt. Jeg har en veldig stor "event" i November 2009, og MÅ være tynnere. Jeg VIL forandre meg, men jeg vil ikke få noen psykiske problemer heller. Kan dere VÆRE SÅ SNILL og hjelpe meg? JEG ER I NØD!!! Jeg føler at jeg ikke kan leve lenger med den samme kroppen.

Være så snill og fortell meg hva jeg kan gjøre for å gå ned i vekt. Jeg har en hund også...men jeg er litt lat :S Og mangler jern, så jeg har ikke mye energi... så her er spørsmålene mine:

- Hva bør jeg spise og hva bør jeg IKKE spise?

- Tror dere jeg klarer å få normalvekten min igjen til November 2009 HVIS jeg starter med slanking fra og med når jeg får svar fra dere?

- Og hva burde jeg gjøre? (være så snill og fortell når og hva jeg skal spise...jeg roter litt med tida...) Og hva som er sunt pålegg til brød f.eks.

- Hva burde jeg gjøre for å IKKE gi opp!?

- Hvordan skal jeg unngå fristelser?

- Og jeg spiser ikke frokost...burde jeg det?

Jeg har MEGET dårlig selvtillit pga. vekten min. JEG TRENGER DERES HJELP!!

takk på forhånd!

SVAR

Besvart 20.04.2008 18:53:37
account_circle