Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker ikke meg selv og jeg gjemmer meg bak klærne jeg går i.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har ganske dårlig selvtillit, men jeg holder det for meg selv. Vennene mine sier ofte at de misunner meg for å ha så god selvtillit og at jeg tørr å være meg selv. Sannheten er at jeg ikke liker meg selv og jeg gjemmer meg bak klærne jeg går i. Jeg er overvektig, noe jeg er fullstendig klar over selv, men er noe jeg ikke vil være. Men jeg har en tendens til å overspise. Så fort jeg spiser noe, klarer jeg ikke å stoppe. Det ender ofte opp med at jeg nesten ikke spiser på 2-3 dager. Da blir jeg ofte innelukka og prøver å skjule det. Foreldrene mine gjør også selvtilliten min verre. De sier hele tiden at "Til mandag starter vi" eller "etter ferien starter vi". Det de mener er at da skal vi spise sunt og trene. Men det skjer aldri. Jeg syntes det er kjempe dumt, fordi de (ofte mamma) kjøper alltid noe usunt og da klarer jeg ikke la være å spise det. Mamma maser også veldig mye ( noe jeg vet er vanlig), men det når grenser jeg bare vil løpe ut og ikke komme tilbake. Jeg vil bare være fornøyd med meg selv, og det er jeg ikke.

SVAR

Besvart 03.04.2013 17:32:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle