Hopp til hovedinnholdet

Hei! utrolig bra side, jeg har fått mange råd, og setter stor pris på det! Jeg...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei!
utrolig bra side, jeg har fått mange råd, og setter stor pris på det!

Jeg er 13 år og føler meg utrolig feit og stor. jeg er jo ganske høy, er vel 1.70. + at jeg er veldig feit! jeg trener 3 dager i uken + kamp. noen ganger jogger jeg litt også. jeg prøver jo og spise sunt også, men det er vanskelig. jeg prøver å bare spise når mamma og pappa ser, for hvis jeg ikke spiser da, begynner dem å lure..

til frokost spiser jeg et halvt knekkebrød for da ser mamma, på skolen ingenting, når jeg kommer hjem ingenting, middag må jeg spise for da ser foreldrene mine det, men spiser ikke mye, og til kvelds spiser jeg ikkeno. jeg har kuttet ut helt brus og godteri og kaker og sånn! men er dette dumt? det er jo det eneste som faktisk funker da. jeg er så feit, og føler meg aldri bra. jeg har tenkt på å spise mye mindre lenge nå, men det som fikk meg til å innse det var vel når vi skulle spise kake på skolen, så sier en gutt "du har kanskje ikke godt av kake du?" da følte jeg meg helt knust. nå er det jo snart sommer, og presset blir større.

og ikke si at jeg skal prate med helsesøster på skolen. for jeg har gjort det. og hun sa hun skulle si ifra neste gang jeg skulle komme, men har ikke hørt noe fra henne. har vel gått et halv år. er det sånn det skal være? for aldri om jeg går til henne igjen..

SVAR

Besvart 19.05.2009 08:02:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
account_circle