Hopp til hovedinnholdet

Eksen har nakenbilder av meg, hvordan få henne til å slette dem?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en eks som jeg slo opp med for ca 6mnd siden. Vi var sammen i litt over 1 år, og ila den tiden delte vi intime bilder over snapchat. Disse vet jeg hun screenshotet, og jeg vet hun har slike bilder både på Snapchat "my eyes only" og kamerarullen. Dette synes jeg var greit da, men det er veldig ubehagelig nå i ettertid. Jeg vet hun beholder slike bilder, fordi selv når vi var sammen, hadde hun fremdeles slike bilder av sin eks på my eyes only'en sin. Skal nevnes at han(eksen) synes det var ok. Jeg synes det er vanskelig å skulle be henne fjerne det, vi snakker ikke sammen siden bruddet var vondt. Hun ville ha meg, men jeg hadde det bedre uten henne. Jeg har hørt at felles venner av meg har snakket med henne nylig og at hun fremdeles snakker om meg.. Hvilke grep kan jeg ta for å få henne til å fjerne bildene av meg, og samtidig kunne vite med sikkerhet at hun har fjernet det? Har jeg noen krav ifølge loven? Jeg er ikke mindreårig, jeg er 19 år.

SVAR

Besvart 15.07.2020 11:00:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor sender noen nudes?

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
account_circle