Hopp til hovedinnholdet

Noen tror at jeg er noen andre enn den jeg er, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hey, jeg driver å spiller et chatte spill også møtte jeg tilfedigvis noen på min alder fra samme sted og samme skole, men hun tror jeg er en annen dude som jeg har sagt at jeg ikke er, så sa hun "skjekk snappen" uhh jeg har ikke en telefon en gang tenk hvis hun har skrevet masse ting til den stakkars gutten og han for rykter på hvorfor han spiller et teit barnespill og jeg vet faktisk hvem han er (tenk hvis de finner ut av at jeg spiller moviestarplanet liksom) dette er bare for å si det til noen har tenkt på dette i mangen timer nå

SVAR

Besvart 06.10.2020 13:36:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Tar bilder fra en annens blogg

Jeg laget en falsk profil på instagram. Jeg tok bilder fra en blogger, og hun fant det ut. Tror hun anmelder det. Hva skjer i såfall?

 

Les mer
attach_file

Å be om unnskyldning

Å be om unnskyldning er noe vi alle har gjort i løpet av livet. Men hvorfor gjør vi det? Og hvordan kan man få sagt det på best mulig måte? Her får du tips til hvordan du kan be om unnskyldning.
Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle