Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har asperger syndrom, er det alene nok til å få uførepensjon?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har asperger syndrom og lurte på om dette alene er nok for å være kvalifisert til å få uførepensjon? jeg sliter veldig, jeg blir mentalt og psykisk sliten når jeg begynner å jobbe og har jobbet i ca 1,5 timer, har dette noe med min asperger syndrom å gjøre som gjør at jeg føler meg mentalt sliten bare ved å jobbe uten å ha sosial kontakt, altså sitte i et rom helt alene og jobbe som fører til at jeg blir mentalt sliten, trøtt, sliten i krppen , orker ikke å jobber mer pga sliten, er dette nok til å legge til grunn for å få innvilget uførestønad? har hørt at det er strengere regler, er det sant? hva involverer disse strenge reglene?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer