Hopp til hovedinnholdet

Stille og sjenert

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Denne uken har jeg vært mye mer sjenert enn vanlig på skolen; jeg er blitt helt usosial, snakker bare når noen spør meg om noe og hvis ikke er jeg nesten helt stille på skolen/ i klassen. Helt rolig og stille mens alle bråker, snakker og tuller med hverandre osv. Jeg bare sitter på plassen min og bare stirrer i veggen (eller noe sånt) eller gjør oppgaver og fortsatt sier ingen ting. I friminutet har jeg 1 venn, om hun ikke er der er jeg bare helt alene og ser ut som en total loner uten venner. Det står ofte flere vennegjenger ved siden av meg eller i nærheten, men jeg tar absolutt ikke noe kontakt med noen - med mindre de kommer til meg. Blir fort nervøs, stresser mye i de siste og tenker bare på prøver, karakterer, hva jeg vil bli, om jeg kommer inn på vgs neste år osv. Fult av tanker og stille utefra.

SVAR

Besvart 05.11.2014 11:53:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle