Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bli sosialt frampå?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg har hatt ein mobbetid bak meg,og siden det har eg vert veldig deppa og lei meg. Så i sommerferien til 7 klasse bestemte eg meg,med inspirasjon fra YouTube,at eg skulle lage eit ark med det eg meinte om det,siden dei begynte å fryse meg ute og dei sjønne ikkje koffor eg var ein surpomp heile tida.(noen av jentene grein!)gutane har begynt å se på meg med vennlighet og sier hade da eg drar.dei tar hånd om meg,og dei spør meg ofte om eg har det bra,det gjør at eg får sommerfugler i magen... Uansett,så har eg ein slags språkvanske som gjør at eg ikkje kan snakke som andre,at eg tenker kva eg skal si men da eg prøver å si det stopper det i halsen på ein måte. Eg er fortsatt sur og har humørsvigninga heile tida,bare ikkje når eg har mens. Eg klarer ikkje å være sosial!!! Eg tenker dagen før at no skal eg bli med på alt dei spør meg om,men dagen etter sier eg nei,takk....fotball er skummelt,men eg sa at dei kunne tvinge meg på jentefotball på fredag.kordan bli sosial,frampå? fram

SVAR

Besvart 15.11.2014 23:02:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Dette liker jeg med meg selv!

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

 

Les mer
attach_file

Innadvendt, utadvendt eller midt i mellom?

Trives du best i små grupper, eller får du mest energi av store forsamlinger? Liker du best å planlegge nøye, eller er du impulsiv og tar ting på sparket? Personlighetstypen din kan gi deg svaret.

 

Les mer
account_circle