Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med ensomhet og skolevegring.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg lurer på hvem burde jeg og min familie kontakte. Jeg sliter med ensomhet og skolevegring fordi jeg har hatt noen ikke helt greie opplevelser med noen ansatte der og ikke har noen venner på skolen. På fritiden kjeder jeg meg mye, Har diagnoser som Asperges Syndrom og Cerebral Parese. Som gjør at er ikke like lett for meg å finne noe fritids tilbud. Så er litt rådløs hvordan man kan komme seg i kontakt med nye folk utenfor sirkelen av folk jeg allerede har møtt på egen alder. Har allerede vært mye inn for BUP og Psykiatri for ungdom. Håper dere kan komme med litt råd hilsen jente 15 år.

SVAR

Besvart 09.04.2015 17:34:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle