Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg skal feire min 18 års dag

account_circle

SPØRSMÅL

hei! Skal feire min 18-årsdag og har noen spørsmål: 1) jeg lurer på om det er greit å dra på byen senere selv om ikke alle er 18? (de må dra hjem da) 2) jeg lurer på hva jeg skal servere av mat, må være billig og lett men ikke skjipt. 3) jeg lurer på hva vi skal finne på? bør jeg har noe planelagt elns, evt tips? dette har jeg tenkt mye på. 4) Det kommer også litt skjeift antall med jenter og gutter og det ønsker jeg ikke egentlig. hva kan jeg gjøre med det 5) komme mange mennesker, men vil ikke at uønska skal komme hvordan forhindre det? 6) stresser meg fort opp, og lurer på hvordan jeg kan forhindre det.. merker dette er noe som sviver i hode mitt konstant og jeg gruer meg til å se hvordan festen blir. jeg er ei jente som stresser langt mer en gjennomsnittet og husker fra tideligere år at jeg ikke hadde det noe særlig kjekt fordi jeg gikk rundt og skulle skjekke at alt var fint. jeg må finansiere bursdagen selv og håper derfor å finne greie økonomiske løsninger.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer