Hopp til hovedinnholdet

Jeg stresser så mye når jeg skal treffe venner. Får lyst til å bli hjemme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg skal på en fest snart men jeg stresser veldi mye om hvordan jeg kommer meg dit og tilbake. Detta har jeg gjort før og om mindre ting. Slik som overnattinger osv. Jeg stresser så mye at jeg får vondt i hodet og jeg blir lei meg. Jeg tror jeg har et sosialt problem, for hver gang jeg skal være med venner så stresser jeg over alt. Jeg har egt ikke lyst å være med vennene mine fordi det er stressende og tungt for meg. Jeg har mange venner, men trives best alene. Nå når jeg skriver dette så stresser jeg angående den festen og vennene mine, og har egt ikke lyst å dra lenger. Når jeg skal ut på noe eller være med noe så stresser jeg, tenker jeg mye, får vondt i hodet, dagene mine blir ødelagte, jeg vil ikke reise, får vondt i magen og vil være hjemme. Jeg vil heller være alene hjemme enn å være sosial. Har jeg et sosialt problem?

SVAR

Besvart 28.06.2018 14:13:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Stressa? Appen SMART kan hjelpe deg

Du kan oppleve stort stress hvis du utsettes for en krise eller katastrofe, eller du kan kjenne økt stress om du har mye arbeidspress og oppgaver du skulle ha gjort. På SMART-appen finner du tips, råd og øvelser for å takle stress.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle