Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva syns dere? Marsvin/ikke?

account_circle

SPØRSMÅL

Vet ikke om dette er rett sted og spørre på men.Jeg er en jente med veldig dårlig psykisk helse.Jeg går igjennom veldig mye dritt nå.Etter at jeg prøvde å dø så går jeg hos bup en gang i uken til psykologen min.Jeg har nesten ingen venner og har null motivasjon til å gå på skolen så kommer nesten alltid forsent.Jeg har nylig funnet ut at jeg har sosial angst og selektiv mutisme de fleste steder bortsett fra hjemme, mest på skolen! Jeg er trist hele tiden og sliter med selvskading noe bup vet.Jeg føler meg ensom hele tiden siden jeg alltid er alene på skolen og aldri er med noen på fritiden.Jeg har en hund og hadde 5 marsvin før.Og har bursdag om en måned og har så utrolig lyst på ett marsvin!Jeg er ikke så sikker på om mamma lar meg få et med tanke på at hun er allergisk, men de trenger jo ikke å kose med det!Hvis jeg hadde fått et så hadde jeg stått opp tidlig før skolen hver dag og jeg hadde følt meg mye mindre trist og ensom.Jeg hadde kost masse med den! Hva syns dere? Marsvin/ikke?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer