Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har hatt problemer de siste 2 årene med å uttrykke hva jeg tenker og føler.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har hatt problemer de siste 2 årene med å uttrykke hva jeg tenker og føler. Jeg har kjent en jente siden jeg gikk i barnehagen og for 5 år siden fikk jeg følelser for hun. De siste 2 årene har jeg hatt problemer med å si hva jeg følelse og uttrykke dem. Jeg har gradvis blitt mer og mer lukket. Jeg har blitt sjenert og tørr ikke å være med mennesker uten om et par som jeg stoler på. Jeg er redd for å uttrykke meg og vise hvordan følelser jeg har. De siste 2 årene har jeg holde alt inne i meg og jeg tvingte meg selv til å si hva jeg følte til hun. Men jeg sliter med å åpne meg opp for andre mennesker og være med mennesker. Jeg kraler ikke å være med mange mennesker samt og åpne meg opp for noen, selv ikke foreldrene mine. Hva skal jeg gjøre??

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer